]παπούτσια new balance γυναικεία
Last Post 27 Feb 2021 08:11 AM by Fsdhgjt. 0 Replies.
Printer Friendly
Sort:
PrevPrev NextNext
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
FsdhgjtUser is Offline
New Member
New Member
Send Private Message
Posts:4

--
27 Feb 2021 08:11 AM
Χρειάζεστε το Nike Air Max 95 Black Spruce Aura στη συλλογή sneaker σας! Από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από δύο δεκαετίες, το AM95 ήταν πάντα μία από τις καλύτερες σιλουέτες του Swoosh grtrainers.com και αυτό το τραγανό χρώμα ενσωματώνει τέλεια όλα όσα κάνουν το παπούτσι τόσο θρυλικό. Σε σύγκριση με άλλα χρώματα της Air Max 95, αυτή η έκδοση είναι εξαιρετικά υποτιμημένη, εμπνέεται από μερικά από τα κλασικά χαρακτηριστικά της Nike και τα συνδυάζει με μια καθαρή και σύγχρονη αισθητική που σίγουρα θα γυρίσει τα κεφάλια για τα επόμενα χρόνια.

Το Nike Air VaporMax 2020 "Dark Grey" είναι η επόμενη παραλλαγή της νέας σιλουέτας που κυκλοφόρησε αυτή τη σεζόν και πέφτει αυτό το μήνα. Συνολικά επιδεικνύει τη σκοτεινή απόχρωση σε όλη τη βάση του με πολύχρωμες πινελιές στα άκρα Flyknit που αποτελούνται από ανακυκλωμένα νήματα από πολυεστέρα - το μοντέλο καθορίζεται περαιτέρω από την κομψή τεχνολογία πρόσδεσης FlyEase. Τέλος, οι σκούρες μαρμάρινες επικαλύψεις και τα καλύμματα των τακουνιών, nike air vapormax φθηνές ακολουθούμενες από την ξεχωριστή ανακυκλωμένη μονάδα VaporMax Air πλήρους μήκους ξεχωρίζει από το προφίλ. Αναζητήστε το Nike Air VaporMax 2020 "Dark Grey" σε επιλεγμένους προμηθευτές της Nike και online στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η βασιλεία του Salehe Bembury ως ανεξάρτητου σχεδιαστή για αθλητικά παπούτσια μόλις ξεκινά, με το New Balance 2002R να ξεκινά μια σειρά από κυκλοφορίες υψηλού προφίλ. Αυτή την εβδομάδα, ο Bembury έριξε ένα νέο χρώμα του vintage δρομέα, λέγεται ότι παίρνει την έμπνευσή του από το νερό. Η πρώτη συνεργασία του Salehe Bembury με το New Balance ήταν μια από τις κορυφαίες κυκλοφορίες του 2020, φωτίζοντας ιστολόγια και πίνακες διάθεσης IG με φωτογραφίες του Grand Canyon -πνευσμένο 2002R, καθώς και την επίτευξη αστρονομικών τιμών μεταπώλησης αμέσως μετά την κυκλοφορία. παπούτσια new balance γυναικεία Τώρα, το ταλαντούχο Bembury έχει μοιραστεί μια πρώτη ματιά σε ένα δεύτερο χρώμα του New Balance 2002R που ανέπτυξε, με μια κυκλοφορία στον ορίζοντα για αυτό το έτος.

Ο Salehe Bembury προσθέτει ένα άλλο έργο στη συνεχιζόμενη δουλειά του με το New Balance, φέρνοντάς μας σε δύο πάνινα παπούτσια που βρίσκονται τώρα στο έργο. Αυτή τη φορά, ο Bembury δίνει το δημιουργικό του βλέμμα στο έργο Test Run, το οποίο κάνει νέα υποδήματα από θραύσματα και απορρίμματα. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έχουμε δει μια κυκλοφορία από το έργο Test Run του New Balance, μια πρωτοβουλία που στοχεύει στη βιώσιμη κατασκευή δημιουργώντας νέα πάνινα παπούτσια από απορρίμματα και θραύσματα. Προς το παρόν ακόμα στην τρέχουσα τρίτη φάση του προγράμματος, το έργο Test Run έχει εγκατασταθεί σε μια μοναδική, σιλουέτα σε στυλ τρεξίματος για τον καμβά του, του οποίου ο Salehe Bembruy ανέλαβε τη βασιλεία κατά την προετοιμασία μιας άλλης κυκλοφορίας, visit here με τον μαζικά δημοφιλή σχεδιαστή να επιλέγει υλικά και χρώματα για την επανάληψή του.




You are not authorized to post a reply.

Active Forums 4.1
Membership Membership: Latest New User Latest: Steve Toorongian New Today New Today: 0 New Yesterday New Yesterday: 1 User Count Overall: 34721
People Online People Online: Visitors Visitors: 118 Members Members: 0 Total Total: 118
Copyright 2011 by BuildCentral, Inc.   Terms Of Use  Privacy Statement